B&B

Plantbased Bed and Breakfast

Een voormalige smederij langs de Maas omgetoverd tot RetreatHouse met duurzame Bed and Breakfast.. 

In deze kleinschalige maar eerste 100% plantbased Bed and Breakfast van Nederland is alles met aandacht gemaakt. De ruimtes laten je vertragen en tot rust komen. Het biologische en pure eten, de zachte lakens en handdoeken die worden gewassen met pure essentiële oliën, het uitschakelen van straling en de natuurwandelingen langs de Maas zorgen er voor dat je lijf en mind volledig kan helen tijdens je verblijf.  

Your stay

Boven bevinden zich 2 kamers, ieder ingericht voor 2 personen met een bohemian, minimalistisch interieur. 

De ZENkamer huur je voor 120,- per nacht. Je slaapt in een heerlijk bed 2 persoonsbed (180x200cm) en aangrenzend aan de slaapkamer vind je de gedeelde badkamer met een douche. Deze is voorzien van handdoeken en doucheproducten. (toilet bevind zich beneden in de hal). Op de kamer en in het hele huis spelen essentiële oliën een grote rol. Deze geuren hebben ontzettend veel gezondheidsvoordelen, o.a. pijn verlichten, ontstekingen verminderen of zelfs het geheugen te versterken.
Op de ZEN slaapkamer staat een meditatiekussen waar je even naar binnen kunt keren. Deze kamer is afgesloten met een deur. (Anders dan de Werkstudio)

In de open bovenruimte zit de Werkstudio. Hier heb je een ruime werkruimte tot je beschikking waarin coachingssessies kunnen plaatsvinden en/of je kan terugtrekken om in flow te kunnen werken. De aangrenzende, open slaapkamer met een 2 persoonsbed (160×200) zorgt er voor dat je daarna een heerlijke nachtrust in kan. Deze huur je voor 150,- euro per nacht. Check in 15u, Check uit 11u. Of je nu komt om je terug te trekken, te creëren of met klanten diepe sessies in te gaan, de Werkstudio geeft hier alle ruimte voor. En de natuurwandelingen langs de Maas zorgen er nog meer voor dat je volledig kan uitschakelen.

Ook is het hele huis te boeken als vakantiehuis of voor evenementen / retraites / ceremonies met overnachting voor max 8 personen. Er zijn 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden maar ook 4 aparte matrassen die zowel boven in de open werkstudio als slaapplaats neergelegd kunnen worden als beneden in de groepsruimte. Mocht het nodig zijn voor evenementen om extra uren bij te boeken dan kan dat voor 50,- euro per uur. Ook lunch en diner is mogelijk op aanvraag. (plantaardig en onbewerkt)

Laat in het opmerkingenveld achter welke kamer je wilt boeken of liever heel RetreatHouse en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Plantbased Breakfast

Na een mindful stay in de bed and breakfast is het tijd voor BREAKFAST..

De filosofie in de Chinese geneeskunde luid:

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning, diner als een bedelaar.

Ontbijt is dus wél de belangrijkste maaltijd van je dag en hier voed je je lijf met een ontbijt van RetreatFood, compleet onbewerkt, biologisch en plantaardig. Vanuit de 5 elementen die aansluiten op het balans brengen in je organen. Niet zomaar een ontbijt dus voor of na dat je een heerlijke wandeling hebt gemaakt langs de Maas.

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!