Plantbased Bed & Breakfast

A mindful experience

Een voormalige smederij langs de Maas omgetoverd tot retreatcenter met duurzame Bed and Breakfast..

In deze kleinschalige maar eerste 100% plantbased B&B van Nederland is alles met aandacht gemaakt. De ruimtes laten je vertragen en tot rust komen. Het biologische, onbewerkte eten, de zachte lakens en handdoeken die worden gewassen met essentiële oliën, de pure doucheproducten, de reinigende kristallen in elke ruimte en de natuurwandelingen langs de Maas zorgen er voor dat je body en mind volledig kan helen tijdens je verblijf.

Your stay

De slaapkamer is ingericht voor maximaal 2 personen met een bohemian, minimalistisch interieur. Je slaapt in een heerlijk bed en aangrenzend aan de slaapkamer vind je de badkamer met een douche. Deze is voorzien van handdoeken en doucheproducten. (toilet bevind zich beneden in de hal).

Op de kamer en in het hele huis spelen essentiële oliën een grote rol. Deze geuren hebben ontzettend veel gezondheidsvoordelen, o.a. pijn verlichten, ontstekingen verminderen of zelfs het geheugen te versterken. 

Op de slaapkamer staat een meditatiekussen waar je even naar binnen kunt keren. En dan hebben we nog de selfcare box. Dit is 1 van de bijzonderheden van de B&B. Deze tref je op je slaapkamer en zit gevuld met duurzame, pure producten om je nog beter met jezelf te laten connecten. Deze producten zijn handmade en kun je tijdens je stay gebruiken of mee naar huis nemen om daar nog meer selfcare momenten in te brengen!

Op de eerste verdieping vind je yogamatten, je kunt een yogales volgen via Gaia of Youtube of de mat mee naar buiten nemen om lekker in de natuur je practice te doen.

Beneden bevind zich de boekenkast vol met mooie, nuttige boeken geïnspireerd op voeding en persoonlijke ontwikkeling. Voel je vrij om 1 van deze boeken mee naar de kamer te nemen.

In overleg kun je ook gebruik maken van de benedenverdieping met een compleet ingerichte retreatruimte en grote eettafel. Ook kun je bij je boeking in de avond een plantbased diner laten serveren.

De Bed and Breakfast kamer huur je voor 170,- per nacht, incheck vanaf 15 uur, uitcheck om 11 uur. Inclusief ontbijt.

Wil jij liever heel RetreatHouse voor jezelf, zet dit in het opmerkingenveld en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Plantbased Breakfast

Na een mindful stay in de bed and breakfast is het tijd voor BREAKFAST..

De filosofie in de Chinese geneeskunde luid:

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning, diner als een bedelaar.

Ontbijt is dus wél de belangrijkste maaltijd van je dag en hier voed je je lijf met een ontbijt van RetreatFood, compleet onbewerkt, biologisch en plantaardig. Vanuit de 5 elementen die aansluiten op het balans brengen in je organen. Niet zomaar een ontbijt dus voor of na dat je een heerlijke wandeling hebt gemaakt langs de Maas.

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!