Cacao Ceremonie

Wat is een Cacao Ceremonie?

Cacao Ceremonies zijn érg populair en allemaal heel verschillend van elkaar.
Feit blijft dat cacao gezondheidsvoordelen heeft als je het puur nuttigt en deze hart-openende ceremonie al een eeuwenoud ritueel is van de Maya’s!

De officiële Maya ceremonies worden volgens de Colq’ij kalender gedaan en een Colq’ij wordt gedaan om ons weer terug te brengen naar de kern, waar we vandaan komen, zonder alle snelheid van deze yang wereld waar we in leven.
Leren luisteren naar onze werkelijke verlangens, met de vertraging die we zo hard nodig hebben om contact te kunnen maken met onszelf en met de aarde en alle elementen, zonder wie wij mensen niemand zijn.

Met de verbinding van de cacao en de krachtige muziek gaan we deze avond een visualisatie in om ook de verbinding met onszelf en alles om ons heen te versterken.

Tijden: 19:00 – 21:00

Investering: 44,-

De voordelen van Cacao

100% pure cacao werkt op meerdere stofjes in het brein en lichaam, waardoor er een bijzondere reactie ontstaat.

Medicinaal gezien heeft cacao ontzettend veel antioxidanten, magnesium en allerlei andere gezondheidsvoordelen. Op een dieper niveau is de werking van deze pure cacao onder andere hart-openend.
Deze oeroude traditie van de Maya’s werkt op het verbinden met je hart en de aarde. Hierdoor verbind je dus makkelijker met je verlangens en je wensen.

De blend die gebruikt wordt in de ceremonies bij RetreatHouse met de kracht van Chaga én Ashwatanga zorgt voor een magische, combinatie met een volle, romige smaak.

Deze blend met manifestatie kracht staat voor SET HIGH GOALS – OWN YOUR POWER – MAKE IT HAPPEN

De Chaga paddenstoel heeft een scala aan gunstige, actieve ingrediënten. Al deze actieve ingrediënten hebben afzonderlijk een specifieke werking, maar samen zijn ze sterker en dragen ze allemaal bij aan het stimuleren van je immuunsysteem.
De zwam kan daarom bijdragen aan het voorkomen en bestrijden van
ontstekingen en infecties!
Ashwagandha is een belangrijk kruid binnen de ayurvedische geneeskunde en wordt al duizenden jaren gebruikt. Het kruid gaat celveroudering tegen, is goed voor het geheugen. Ook heeft het onder andere stressverlagende, angstremmende en antidepressieve effecten.

Wil jij de voordelen van cacao thuis ervaren? Als verdieping voordat je gaat mediteren of een selfcare ritueel in gaat.. Of als vervanging van koffie. Shop hier de verschillende Cacaoblends!

The Food of the Gods

Nieuwsgierig naar wat de cacao voor jou in gang kan zetten?

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!