Exclusive KAP Retreat

Exclusive KAP Retreat

Deze dag staat in het teken van Energie! We openen met een Sjamanistische Cacaoceremonie volgens de Maya Tradities. Deze zal voor nog meer verdieping in de KAP sessie zorgen die daarna volgt.
Dan gaan we een lange KAP sessie in van 90 minuten.  Deze KAP sessie, Kundalini Activatie Proces, is een overdracht van levenskracht energie, kosmische energie & de non-duale staat van bewustzijn.

Om alles wat er tijdens de KAP loskomt af te voeren maken we na deze sessie een wandeling langs de Maas.
Bij terugkomst staat er een 5 gangen diner klaar voor je bereid vanuit de 5 Elementen uit de Chinese geneeskunde.
Dit is een moment om je lijf weer te voeden en al je organen in balans te brengen. Ervaringen te delen en te verbinden tijdens unieke smaaksensaties.

Deze dag vind elk kwartaal plaats met een intieme groep van 6 deelnemers. Klik op de knop “Ik ben erbij!” om te kijken welke data nog beschikbaar is!

Tijd: 14:00 – 20:00 uur

Investering: 161,-

Wat doet KAP voor je?

KAP is moeilijk uit te leggen met woorden en moet eigenlijk worden ervaren, een poging om het te verwoorden zou zijn: Een proces wat je laag voor laag afpelt als een ui waarbij conditioneringen, blokkades en beperkingen verdwijnen. Het is het pad van pure overgave aan ervaringen uit het verleden, trauma, verdriet, liefdesverdriet, programmering, pijn een acceptatie van wat is.

Tijdens de overdracht komt de energie binnen via de top van de crownchakra, gaat naar beneden naar de rootchakra en bouwt zich geleidelijk op en stroomt in beide richtingen. Een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel vindt hierbij plaats. Elke ervaring tijdens een KAP-sessie is uniek – en geeft iedereen precies wat hij of zij op dat moment nodig heeft.

Kundalini Activatie Proces

Nieuwsgierig naar wat KAP jou kan brengen?

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!