Events

Retreat House

Holistische voeding workshops

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die willen leren hoe je naar je constitutie kunt leven en gemotiveerd blijft om een onbewerkt en authentiek voedingspatroon te volgen waar je lijf én mind oprecht heel blij van wordt!

Retreat House

Detoxen

In deze workshop krijg je handvaten, motivatie en inspiratie om je lijf te helpen ontgiften. Leer hoe je dmv voeding én gezondheidsproducten kunt detoxen zodat je de zware chemicaliën uit je lijf kunt krijgen!

Retreat House

Exclusive KAP Retreat

Deze avond nemen Lonie & Eva je mee in een Retreat met de focus op Energie!

Sjamanistische Cacao, extra lange KAP sessie en een exclusief 5 gangen diner bereid vanuit de 5 Elementen.. laat je meenemen in de energie van dit Retreat!

Retreat House

Cacao Ceremonie

‘The food of the gods’
In de vorm van onbewerkte cacao is dit 1 van de krachtigste grondstoffen op aarde. Wil jij laagdrempelig kennis maken met de oeroude rituelen van de Maya’s? Dan is deze Cacaoceremonie voor jou! Met deze hart-opener stappen we in een visualisatie zodat je echt kunt thuiskomen bij jezelf.

Retreat House

Roots of Origin

Terug naar je roots, naar je voorouders en de kern binnenin jezelf. Wie ben jij zonder je verplichtingen? Welk verhaal draag jij mee? Ontdek of jij op de juiste ‘plek’ in je familiesysteem staat.. Na de Sjamanic Cacao, familieopstellingen en een pure, onbewerkte lunch om alles verloren in de sessie weer aan te vullen ga je herboren naar huis!

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!