RetreatBoat

RetreatBoat

Een woonark aan de Maas omgetoverd tot Ibiza style verblijf op het water..

We bestaan voor 70% uit water, welke plek beter om te aarden en onthaasten dan op een Woonark? De RetreatBoat staat in de haven van Lithoijen tussen de zeilbootjes en is volledig ingericht in een bohemian, Ibiza style interieur. De ark laat je vertragen en tot rust komen. Alles in deze ark is met aandacht gemaakt, de details van het zachte interieur, het biologische en pure eten, de lakens en handdoeken die worden gewassen met essentiële oliën en de natuurwandelingen langs de Maas zorgen er voor dat je lijf en mind volledig kan helen tijdens je verblijf. 

Your stay

Op de ark bevind zich een ruime huiskamer met keuken, eethoek en rustruimte met 2 persoons slaapbank. Apart is de slaapkamer met een groot 2 persoons bed (180x200cm) en badkamer met douche en toilet. Buiten op het terras kun je genieten van het uitzicht op de Maas in een heerlijke hangstoel..

Het verblijf is voor maximaal 4 personen. En je huurt de RetreatBoat voor 250,- per nacht. Check in om 15:00 uur. Check out om 11:00 uur

Plantbased Meals

Bij de RetreatBoat voed je je lijf met een maaltijd van RetreatFood, compleet onbewerkt, biologisch en plantaardig.Vanuit de 5 elementen die aansluiten op het balans brengen in je organen.

De 3 belangrijkste maaltijden van de dag zijn bij te boeken voor 15,- p.p. Geniet van je verblijf terwijl je maaltijd wordt gebracht in je heerlijke verblijf.

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!