Hoe RetreatHouse is ontstaan

RetreatHouse is ontstaan vanuit passie voor interieur en de droom om een retreatcentre neer te zetten waarin mensen weer terug kunnen naar de kern, contact kunnen maken met jezelf op een plek waar je sereniteit voelt.

RetreatHouse is de fundering, het platform waaruit alles kan ontstaan om mensen dichter bij hun kern te brengen. Voor de deelnemers van alle retreats en workshops een leerschool om dichter bij jezelf te komen en te blijven, voor alle coaches een veilige space die er voor zorgt dat ze zich kunnen focussen op het licht wat ze hier komen brengen en voor alle get a ways in de Bed & Breakfast die even willen uitschakelen en op adem komen van de gehaaste wereld waar we in leven!

We zijn zo gewend om maar door te gaan en niet stil te staan, écht te voelen wat er van binnen gebeurd dat we compleet uit verbinding zijn geraakt met ons lijf. Ons instinct hoeft zogenaamd niet meer aan te staan want alles wordt wel voor ons geregeld, we gaan praktisch op de automatische piloot door het leven.. met een baan die genoeg oplevert om onze rekeningen te betalen, met voeding die ons vult om af te leiden van wat ons lichaam echt vraagt en met vermaak die onze hersenen verdoofd.
Dus hoe maken we weer contact met onze kern als we zo gewend zijn om dat niet te doen?

Vanuit RetreatHouse gaan we leren contact te maken met ons lijf, een echte verbinding aangaan met jezelf. In lijn komen met je hoofd, je hart en je ziel.. De gouden driehoek.

RetreatHouse is ook te huur als werkruimte. Een serene plek waar je klanten kunt ontvangen en je volledig ontzorgt wordt zodat je de focus kunt houden op je sessies! Met een helende lunch of zonder, met verdiepende cacao of zonder, met gastvrouw of zonder..
Bij RetreatHouse gaat het om sereniteit, veiligheid, puurheid.. als je binnenkomt vertraag je meteen en kun je in je lijf zakken. Een inspirerende plek om jouw magie nog beter in te zetten!

Bel of mail mij voor meer informatie hierover!

RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!