Voed je innerlijke godin!

Verbinding maken met je innerlijke godin is een veilige manier om je meteen gelukkiger, gezonder en sexyer te voelen. Maar als het leven vol zit en de stressniveaus hoog worden, kan het belichamen van die prachtige, goddelijke energie een uitdaging zijn!

Wat betekend godinnen energie?

Een vrouw die bezig is zichzelf op alle niveaus te leren kennen, accepteren en liefhebben: geest, lichaam en ziel. Een vrouw die, omdat ze zich richt op persoonlijke groei en zelfbewustzijn, een leven ervaart dat steeds meer gevuld is met vrede, liefde, vreugde, passie en plezier. Een vrouw die begrijpt dat ze onbeperkte mogelijkheden heeft om van haar leven te maken wat ze maar wil. Een vrouw die geïnspireerd wordt om te geven aan de mensen om haar heen vanwege haar gevoel van dankbaarheid en overvloed. Een vrouw die zo mooi, briljant en gezond is dat ze haar authentieke zelf is en niet najaagt wat anderen doen. Een vrouw in haar volste potentieel trekt overvloed in liefdevolle connecties, relaties en wordt een magneet op vele vlakken! Je innerlijke godin is je vrouwelijke energie. Zij is dat deel van je ziel dat volledig verbonden is met het goddelijke vrouwelijke. Ze houdt onvoorwaardelijk van je, en ze wil en weet altijd wat het beste voor je is. Als je eenmaal aandacht aan haar geeft, straalt ze.

Het is enkel wel gemakkelijk om verstrikt te raken in de details van het dagelijkse leven en haar te vergeten. Ze heeft de neiging stil te worden als er veel lawaai is, en ze deinst terug naar een plek waar ze niet opgemerkt zal worden. Maar ze is altijd bij je, en telkens wanneer je even pauzeert en naar binnen keert ‘inchecken’ ontmoet je haar!

Wat heeft zij nodig?

Je innerlijke godin moet gehoord worden. Door jou en anderen. Ze wil gevoed worden, geliefd, geknuffeld, aangeraakt, geaccepteerd, gerespecteerd en gewaardeerd. En dat begint allemaal bij jou lieve vrouw. Het begint allemaal bij jezelf. Verbinding maken met je innerlijke godin is een veilige manier om je meteen gelukkiger, gezonder en sexyer te voelen. Maar als het leven vol en de stressniveaus hoog worden, kan het belichamen van die prachtige, goddelijke energie een uitdaging zijn.

Als Empowerment life coach laat Rachida Yaya je helemaal zakken zodat je de antwoorden uit jezelf kunt halen ipv dit extern te gaan zoeken om bevestiging te krijgen wie je daad werkelijk bent. Embodiment van wie je wilt zijn! Al vanaf jongs af aan is Rachida geïnspireerd wat vrouwelijke energie betreft. Waar zij op inspireert is contact te maken met je innerlijke Godin om haar te activeren en te cultiveren. En met haar nieuwe VIP 1:1 Goddess Traject start je met een kick off bij RetreatHouse, inclusief compleet verzorgde overnachting, plantbased lunch, diner en ontbijt.

563 453 Retreat House
RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!