Duik in de wereld van edelstenen

Diep in de aarde ontstaan de mooiste edelstenen en kristallen. Ze bevatten de eeuwenoude kracht van moeder aarde. In de oudheid ontdekte men dat edelstenen je leven positief kon beïnvloeden bij stress, klachten of veranderingen in je leven…

Diep in de aarde ontstaan de mooiste edelstenen en kristallen. Ze bevatten de eeuwenoude kracht van moeder aarde. In de oudheid ontdekte men dat edelstenen je leven positief kon beïnvloeden bij stress, klachten of veranderingen in je leven. Edelstenen werken op energetisch niveau en wij kunnen daarvan profiteren. Edelstenen kunnen je op allerlei manieren ondersteunen of zorgen voor een fijne sfeer en energie in je woning. Ieder kristal heeft een trilling en eigen werking, op mens en omgeving. Als je een edelsteen bij je draagt of in een ruimte plaatst, zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden opgenomen. Een geliefde edelsteen is Amethist. Deze paarse kwartssoort zou kunnen zorgen voor innerlijke rust en harmonie. De edelsteen zuivert de ruimte waar je hem in plaatst. Hij wordt vaak ingezet ter ondersteuning bij hoofdpijn, migraine of slaapproblemen. Een mooie edelsteen bij meditatie en healing.Edelstenen zijn prachtig en een lust voor het oog. Ze bevatten vele visuele aspecten zoals; kleur, glans, doorzichtigheid en vorm. Je voegt elegantie toe aan je interieur. Genieten van de kleinste dingen brengt een hoop liefde. Ontdek en laat je verrassen door de schoonheid van edelstenen.

In de shop vind je ook het inspirerende boek Crystals rock! Dit is een moderne gids over de kracht van edelstenen. Het boek helpt je de juiste steen te vinden en geeft informatie over de reiniging en toepassing ervan. Van het verbeteren van je slaap en het verminderen van angsten tot het stimuleren van je creativiteit.. Met de krachtige stenen die in dit boek worden beschreven maak je van je huis een prachtige en inspirerende omgeving en weet je welke stenen je door emoties en situaties helpen door ze bij je te dragen zodat je profijt haalt uit hun helende eigenschappen!

Bij Rob en Chantal van Freyja Gems kun je terecht voor prachtige edelstenen en mineralen. Door hun passie voor edelstenen is Freyja Gems anno 2022 ontstaan. Er is volop creativiteit en intuïtie aanwezig die ze uiten door het creëren van kunstwerken met Resin Art en edelstenen. Deze twee eigenschappen worden samengebracht in hun handgemaakte edelsteenkaarsen. Laat je verwonderen in hun warme bezichtigingsruimte met kristallen en maak gauw een afspraak.

2560 1920 Retreat House
RetreatHouse

Schrijf je in voor healthy
and mindful news!

    Type zoekwoord ...
    RetreatHouse

    Schrijf je in voor healthy
    and mindful news!